2KICK Banner Overige branches

Overige branches

Onze passie van het ontwerpen en produceren van meubels zetten we graag in waar behoefte is. Buiten onze meubels voor de kinderopvang en het onderwijs zijn deze ook zeer geschikt voor overige branches. Zo ontwikkelen we ook meubels voor particulieren, de horecazaken, recreatie en de zorginstellingen. Binnen deze verschillende branches wordt het meubilair intensief gebruikt. Hier houden wij rekening mee door het gebruik van hoogwaardige materialen en ontwikkelen wij meubels die tegen een stootje kunnen. Ook hygiëne is van belang. Ons meubilair is snel en eenvoudig te reinigen en desinfecteren. We zetten onze expertise graag in om jullie ruimte in te richten waarbij rekening wordt gehouden met alle wensen en behoeften van de gebruiker. Welke stijl je ook wil uitstralen, wij hebben er meubels voor!

2KICK Overige branches Teamkamer

De verschillende branches

2KICK Overige branches Particulier Patchwork bank Hocker2

Bij 2KICK kijken naar de specifieke behoeften en eisen van de gebruiker. 

Als particulier gaat het vaak niet om een gehele inrichting, maar om een enkel meubelstuk. Door onze eigen fabriek zijn we in staat om aan te sluiten op de inrichting die al aanwezig is en er een eenheid van te maken. 

Bij een horecazaak moeten mensen zich vooral op een hun gemak voelen en in alle comfort kunnen eten en drinken. Daarnaast is het van groot belang om efficiënt gebruik te maken van de ruimte. Er moeten overigens voldoende gasten plaats kunnen nemen. Wij kijken naar het totaal plaatje en creëren op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jullie visie.

Binnen de zorg sector is een goed ontworpen omgeving heel belangrijk voor het welzijn van zowel patiënten als zorgverleners. Elke zorginstelling heeft unieke vereisten en voorkeuren als het gaat om de inrichting. 2KICK biedt flexibele oplossingen voor de zorg en denken met veel plezier mee over de juiste meubels, kleuren en stoffen.  

2KICK Thuiswerkbureau
2KICK Overige Branches Maatwerk bartafel Met print
2KICK Zorgbranche

Voorbeeld projecten

Neem een kijkje bij onze eerder geleverde projecten voor particulieren, de horeca en zorginstellingen en doe inspiratie op voor jullie locatie.

Meubilair van 2KICK

Ben jij voor jouw bedrijf of organisatie op zoek naar nieuw meubilair met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Ontdek dan de mogelijkheden van 2KICK! Wij ontwerpen, produceren en leveren al onze meubels zelf waardoor het altijd mogelijk is om een meubel op maat te maken. Kies zelf de kleur, het materiaal en de afmetingen van het meubilair zodat deze geheel aansluit bij jouw huisstijl. Wij zijn er onder andere voor de horeca, zorg, detailhandel, entertainment en het bedrijfsleven. Neem contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden.