2KICK Banner Kinderopvang

Kinderopvang

Met passie ontwerpen en produceren wij meubels voor de kinderopvang. Bij 2KICK denken we vanuit het kind. Per leeftijdscategorie bekijken wij vanuit pedagogische inzichten naar de behoeftes en wensen van de kinderen. De wetgeving IKK houden wij hierbij ook in het vizier. Wij creëren graag in samenspraak met jullie een mooie, sfeervolle en functionele inrichting voor iedere groep. 

2KICK Kinderopvang Metalen huisframe Cooky Tafel Sim mini rond Kruk Sam2

Meubilair voor Kinderopvang

Advies & Ontzorging

Er komt veel kijken bij de inrichting van een kinderopvanglocatie. Het is van belang dat de meubels aansluiten bij de behoefte en wensen van de kinderen, het dient functioneel en veilig te zijn. Wij produceren meubels waarbij kinderen uitgedaagd worden en zich kunnen ontwikkelen en creëren een ruimte waar pedagogisch professionals prettig kunnen werken. Samen kijken we waar jullie welke behoefte en wensen jullie hebben. Dit nemen we mee in ons ontwerp. Om jullie een duidelijk beeld te geven van hoe de ruimte eruit komt te zien maken we hier een 3D-tekening van. Daarnaast kunnen we het proces van A tot Z bij je uit handen nemen. Van speelmeubels tot praktische opbergmogelijkheden en van decoratie tot materiaalkeuzes, we denken graag met je mee. Het eindresultaat: Een ruimte die volledig is afgestemd op de levensfase van het kind, die prikkelt om te ontwikkelen én er mooi uitziet.

2KICK Advies en Ontzorging2
2KICK Multifunctionele ruimte

Multifunctionele inrichting

Binnen de kinderopvang is er veel behoefte aan ruimtes die multifunctioneel inzetbaar zijn. Dit kan zijn voor een lokaal dat duaal wordt gebruikt door een peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang, een verticale groep binnen het kinderdagverblijf, maar ook een BSO dat gevestigd zit in de aula van een school. In al deze gevallen heb je te maken met meerdere leeftijdscategorieën waarbij iedere leeftijd bepaalde wensen met zich mee brengt voor het meubilair. Wij kijken naar de leeftijden van de kinderen die van de ruimte gebruik maken en richten het lokaal zo in dat dit voldoet aan de wensen en behoeftes van alle gebruikers. Door gebruik te maken van slimme oplossingen zorgen wij ervoor dat ieder kind materiaal aangeboden krijgt om te spelen en ontwikkelen en creëren we voor de pedagogisch professionals een prettige ruimte om te verblijven.

Projecten

Of het nou gaat om een kinderdagverblijf, peuterspeelgroep of buitenschoolse opvang, we hebben al genoeg ruimtes ingericht. Neem een kijkje bij onze eerder geleverde projecten en doe inspiratie op voor jullie locatie. 

Prikkel en Ontwikkelkast

Prikkel- & Ontwikkelkast

Ontwikkeling van het kind is enorm belangrijk. Daarom wordt ontwikkelingsgericht werken steeds belangrijker. Noodzakelijk om aan de wetgeving IKK te blijven voldoen. 2KICK heeft in samenwerking met DTC Alphen 4 ontwikkel- en prikkelkasten ontwikkelt. Materialen in deze kasten zijn gerelateerd aan de ontwikkelingsgebieden; motoriek, taal, cognitiviteit en sociaal/economie. Aan alle materialen het digitale programma ‘Prikkeling & Ontwikkeling’ gekoppeld.

Lees meer

Trainingen

Behoefte aan extra kennis en vaardigheden of bijscholing op jouw groep? In samenwerking met DTC Alphen biedt 2KICK een aantal trainingen aan voor pedagogisch medewerkers.

Populaire producten

Werkhuisje

Werkhuisje

Stiltehuisje

Stiltehuisje

Houten boom met bank

Houten boom met bank

Grondbox

Grondbox

Baby/Dreumes Klautereiland

Baby/Dreumes Klautereiland

Kinderstoel Industrie

Kinderstoel Industrie

Eazy 1,5-, 2- & 3-zits

Eazy 1,5-, 2- & 3-zits

Atelierbord

Atelierbord

Hoog - Laagbank Madonna

Hoog - Laagbank Madonna

Lego- & Duplokasten

Lego- & Duplokasten

Saartje

Saartje

Chillkasten

Chillkasten

Cooky

Cooky

De juiste inrichting voor kinderopvang

Of je nu op zoek bent naar de inrichting voor een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterspeelgroep of multifunctionele ruimte, wij gaan graag voor je aan de slag! Door onze ervaring binnen het vak weten we dat elke leeftijdscategorie vraagt om een andere inrichting. Om die reden bieden wij verschillende meubels aan voor de groepen: KDV met baby, dreumes en peuters, PSG en BSO.

Bij 2KICK denken we vanuit het kind. We ontwikkelen onze meubels aan de hand van het pedagogische kompas, hierdoor staat de ontwikkeling van het kind centraal. Daarnaast zijn onze meubels leverbaar in iedere gewenste hoogte, afmeting en materiaalkeuze passend bij de wensen van de organisatie en de leeftijden van de kinderen.