Over ons

Bij 2KICK kunnen al jouw interieurideeën werkelijkheid worden. Wij zijn oorspronkelijk gespecialiseerd in de kinderopvang en het onderwijs, maar gaan een uitdaging niet uit de weg. Sterker nog, wij vinden het juist ‘kicken’ om hiermee aan de slag te gaan! De naam 2KICK is dan ook niet zomaar uit de lucht komen vallen. Wij mogen elke dag doen waar onze passie ligt. Wij als 2KICK bieden je het totaal plaatje aan. Doordat wij een eigen meubelfabriek hebben kunnen wij snel schakelen om te checken wat er technisch mogelijk is. Hierdoor kunnen wij vrijer ontwerpen en beter inspelen op jullie wensen en behoeften. 

2KICK kernwaarden

Onze werkwijze

Geen opdracht is hetzelfde, hierdoor kan de werkwijze per klant verschillen. Toch willen we je graag een idee geven hoe we gewoonlijk te werk gaan. Hieronder hebben we weergegeven hoe een samenwerking eruit kan zien.

2KICK Kennismaking

Kennismaking

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Of het nou gaat om een losstaand (maatwerk) meubel, de inrichting van een lokaal/groep of zelf van een compleet nieuw gebouw, bij ons ben je aan het juiste adres! Voordat we voor je aan de slag kunnen is het belangrijk om alle wensen en behoeften in kaart te brengen. Afhankelijk van de complexiteit en grootte van het project doen we dit telefonisch, via mail of op locatie. Tijdens dit gesprek kijken we naar alle aspecten waar rekening mee gehouden dient te worden. Denk aan gebruikers, huisstijl, etc. Indien gewenst kunnen wij jou ook ontzorgen bij de volledige inrichting. 

Ontwerp

Nadat we de wensen en behoeften samen in kaart hebben gebracht tijdens het kennismakingsgesprek gaan wij nu aan de slag met het ontwerpen. Doordat wij snel kunnen schakelen met onze eigen meubelfabriek of iets technisch haalbaar is geeft dit ruimte om out-of-the-box te denken. Hierdoor zullen wij niet met een standaard ontwerp aankomen, maar een ontwerp dat volledig aansluit bij jullie wensen en behoeften. Om een realistisch beeld te geven hoe het meubelstuk of de ruimte eruit komt te zien maken we hier een 2D- of 3D-tekening van. 

2KICK Onderwijs Ontzorging Advies Ontzorging 3D tekening
2KICK Kleurstalen

Materiaal

Zodra het ontwerp is goedgekeurd is het tijd om het materiaal te bepalen. Ga je voor een effen kleur, een houttint of een combinatie van beide? Alles is mogelijk! Door middel van kleurstalen en ons deskundig advies zullen we jullie helpen om de juiste keuze hierin te maken. Hierbij zullen we rekening houden met bestaande meubels. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen om de levensduur van een meubel te verhogen. 

Productie

Zodra het ontwerp naar wens is, de materialen zijn uitgekozen en de offerte akkoord wordt bevonden zullen we de meubels meenemen in de planning om geproduceerd te worden. De productie vindt plaats in onze eigen meubelfabriek. Een unieke formule waarbij zagen, monteren, stofferen en stikken gebeurt onder één dak. Gedurende het productieproces nemen we tijdig contact met je op om een aflevermoment af te stemmen.

2KICK Productie
2KICK Levering

Levering

Zodra de meubels klaar zijn is het tijd om deze af te leveren. We hebben tijdens de productiefase samen een levermoment afgestemd. Voor enkele meubels werken wij samen met een transportbedrijf, maar in de meeste gevallen komen wij zelf de meubels leveren en monteren. Wij zorgen ervoor dat de meubels op de gewenste plek komen te staan en laten de ruimte weer netjes achter zodat jij er direct van kunt genieten!