2KICK Banner Onderwijs

Onderwijs

De juiste inrichting heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van leerlingen. Wij ontwerpen en produceren meubels voor de basisschool, middelbare school en het beroepsonderwijs. Ook voor de inrichting van jullie aula, leerplein of bibliotheek kan je bij ons terecht. Door onze eigen meubelfabriek hebben we de know-how en expertise om de juiste materiaalkeuzes te maken voor het intensieve gebruik binnen scholen. Dit geeft ons de vrijheid om out-of-the-box te ontwerpen. Hierin kunnen we snel schakelen wat technisch mogelijk is en zijn we flexibel om het meubilair aan te passen aan jullie onderwijsconcept.
We creëren we een prettige en veilige omgeving waar leerlingen geprikkeld worden om te ontwikkelen, waar ze vrienden kunnen maken en waar je als leerkracht prettig kan werken. 

2KICK Onderwijs Aula Houten themaboom met tweezijdige materiaalkast Tafel Sim Kruk Sam

Meubilair voor Onderwijs

Advies & Ontzorging

Iedere leerling is uniek, nieuwsgierig en enthousiast, hier wil je de inrichting natuurlijk op aan laten sluiten. Bij 2KICK vinden we het belangrijk om goed te luisteren naar wat jullie onderwijsconcept inhoudt en ons hierin te verdiepen. Met dit als uitgangspositie bieden we een zo passend mogelijk meubilair aan voor jullie school. Hierin kijken we naar de verschillende leeftijdscategorieën die gebruik maken van dezelfde ruimte. In samenspraak creëren we met jou en andere betrokkenen een inrichting die past bij jullie organisatie, huisstijl en behoefte. We kunnen het proces van A tot Z voor je verzorgen. Denk hierbij aan het afstylen met decoraties en aankleding, maar ook het uit handen nemen van de coördinatie. Het eindresultaat: Een goed verzorgde inrichting die volledig aansluit op jullie visie binnen het onderwijs. 

2KICK Onderwijs Aula
2KICK Onderwijs Ontzorging Advies Ontzorging 3D tekening 2

Multifunctionele inrichting

We hebben veel te maken met scholen die kampen met
ruimtegebrek. Er is veel behoefte aan individuele plekken, zowel voor
leerlingen als voor medewerkers, maar daarnaast ook om groepsactiviteiten uit
te voeren zoals instructielessen. Wij zijn gespecialiseerd om ruimtes slim in
te richten. Zo kan de gang een ideale plek zijn om extra werkplekken te creëren.
Door een aula of leerplein multifunctioneel in te richten kan deze worden
gebruikt in de pauze, tijdens de lessen als stiltewerkplek en als
groepsruimte voor lessen of workshops. Ook een teamkamer kan ingezet
worden als extra werk- of vergaderruimte zonder dat alles opzij geschoven hoeft te
worden. Een plek waar individueel gewerkt kan worden, maar ook ruimte is voor
interactie. Geen enkele ruimte, locatie of organisatie is hetzelfde. Daarom kijken
we gericht naar jullie wensen en behoefte. 

Projecten

Of het nou gaat om de aula, leerplein of teamkamer, bij 2KICK ben je aan het juiste adres. Wij hebben ervaring binnen het basis-, middelbaar- en beroepsonderwijs. Neem een kijkje bij onze eerder geleverde projecten en doe inspiratie op voor jullie locatie. 

Inrichtingsplan onderwijs

Het inrichten van een klaslokaal, aula, kantoor of multifunctionele ruimte is een stuk complexer dan het lijkt. Binnen een ruimte heb je te maken met verschillende gebruikers en dus ook verschillende behoeften. Wij ontwerpen en produceren meubels voor de basisschool, middelbare school en beroepsonderwijs. 2KICK helpt jou graag bij de inrichting van jullie onderwijsconcept. Neem contact met ons op om hier samen over te sparren.

Comfort en kwaliteit zijn twee kernwaarden die hoog in het vaandel staan bij 2KICK. Daarom houden wij in het ontwerpproces rekening met functionaliteit en ergonomie. In onze fabriek wordt enkel gewerkt met hoogwaardige materialen zodat onze meubels een lange levensduur hebben bij intensief gebruik.