Onze nieuwe huisstijl

21 maart 2024
2KICK Kennismaking

We zijn verheugd om vandaag een spannende mijlpaal met jullie te delen: onze gloednieuwe huisstijl. Bij een nieuwe huisstijl mag onze website natuurlijk niet achterblijven. Na maanden van zorgvuldig plannen, ontwerpen en finetunen, zijn we trots om onze vernieuwde look en feel met jullie te presenteren.

Het hart van onze nieuwe huisstijl is ons nieuwe logo,
dat een frisse en moderne uitstraling heeft. De kernwaarden van 2KICK zijn
uiteraard hetzelfde gebleven; Kwaliteit, Innovatie, Comfort en Kleur. Met
strakke lijnen en een eigentijds ontwerp, symboliseert het de vooruitgang en
innovatie waar wij als bedrijf naar streven. Om onze huisstijl verder te versterken hebben we unieke grafische elementen geïntroduceerd die onze boodschap en waarden ondersteunen. Deze elementen voegen een speelse en toch doelgerichte touch toe aan onze visuele identiteit.

Wat verandert er voor jou?

Als gebruiker van onze website vraag je je misschien af wat deze verandering voor jou betekent. Het antwoord is simpel: een verbeterde ervaring. Onze nieuwe huisstijl en website is ontworpen met jou in gedachten. We zijn daarom ook overtuigd dat het je interactie met onze website zal verbeteren. Door de website op te splitsen in bepaalde doelgroepen kan je gerichter informatie winnen en producten voor de bepaalde doelgroep bekijken en inspiratie opdoen.

Neem een kijkje op onze pagina’s kinderopvangonderwijsoverige branches of kijk in ons assortiment om te zien welke producten wij allemaal aanbieden. Liever inspiratie opdoen bij verschillende inrichten van andere organisaties? Deze hebben we voor je in kaart gebracht op onze projecten pagina. Filter op de juiste doelgroep en doe gericht inspiratie op.

We wensen je veel kijkplezier op onze nieuwe website!