Meubilair Kinderopvang

Meubels van 2kick geven een mooie uitstraling in alle ruimtes voor kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal. Ook voor kantoor en inrichting van uw teamruimte bent u bij ons aan het juiste adres. De meubels worden ontworpen en gemaakt in onze eigen fabriek. Hierdoor zijn wij heel flexibel en is er veel mogelijk. 

Voor de kinderopvang presenteren wij op onze site een standaardcollectie. Tevens zijn er veel maatwerkproducten te vinden. Zitmeubels, kasten en tafels kunnen in iedere lengte breedte en hoogtemaat voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding worden vervaardigd. Zo kan het praktisch zijn om een kast tot plafondhoogte te realiseren. Er zijn altijd spullen die niet zo vaak worden gebruikt maar wel opgeborgen moeten worden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij vernemen graag waar uw interesse naar uitgaat en sturen u aan de hand van die informatie z.s.m. vrijblijvend een prijsopgave met eventueel afbeeldingen toe. U kunt ons ook bellen (06 - 493 09 009) of direct een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Indien gewenst nemen wij telefonisch contact op of komen bij u langs op locatie. Op deze wijze kunnen wij alle mogelijkheden doornemen.

2kick, staat voor Kleur, Innovatie, Comfort en Kwaliteit. Hieronder volgt een toelichting op onze belangrijke uitgangspunten.

Wij geven Kleur aan uw interieur! 2kick heeft een eigen kleurenwaaier voor het kunstleder van de banken, fauteuils, hockers en zitzakken. Tevens een waaier met hpl kleuren voor de kasten, krukken, tafels en overig meubilair. In onze kleurenwaaiers zitten vele vrolijke kleuren maar ook diverse mooie houttinten. Zo kan iedereen zijn gekozen product geheel naar kleurwens samenstellen, passend bij de visie van de organisatie en het bestaande interieur! Tip: Het is ook mogelijk om uw meubelstuk te voorzien van een leuke afbeelding naar keuze of logo van uw locatie of organisatie.

Innovatie, dat is waar 2kick voor staat. Zo bieden wij uitkomst bij het inrichten van multifunctionele ruimtes. Het komt geregeld voor dat de peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang gebruik maken van dezelfde ruimte. Ook worden er binnen een brede school vaak klaslokalen, centrale ruimtes en aula's gedeeld met het onderwijs en/of andere participanten. Door ruime ervaring, vakkennis en creativiteit vertalen wij de ideeën van de verschillende gebruikers en vervaardigen multifunctionele meubels die passen in de ruimte. Met vernieuwing zijn wij altijd bezig. Verschillende ervaringen, veranderingen binnen de maatschappij en wijzigingen in de regelgeving zorgen ervoor dat wij nieuwe producten willen en moeten ontwikkelen.

Comfort hebben wij hoog in het vaandel. Onze meubels dienen comfortabel te zijn voor iedereen. Denk hierbij aan ergonomische richtlijnen en het gebruiksgemak. Al onze meubels zijn indien gewenst leverbaar op wielen. Voor onze gestoffeerde banken gebruiken wij makkelijk te reinigen kunstleder. Voor de kasten geldt dat ze mooi, maar functioneel dienen te zijn. Dus naast de afmeting van een kast besteden wij veel aandacht aan de indeling.

Door onze persoonlijke ervaring in diverse branches weten wij wat Kwalitatieve producten zijn. Het meubilair moet mooi zijn, maar dient ook mooi te blijven. Hiervoor gebruiken wij hoogwaardige producten. Zo is ons kunstleder van projectkwaliteit, spuug- en urinebestendig en brandvertragend. Kwaliteit zit met name ook in onze dienstverlening. Flexibel, klantgericht en een goede service. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek en bezoek op uw locatie geven wij u vakkundig advies en creëren indien gewenst een fraai 3D ontwerp van mooie meubels in uw ruimte.