Meubilair voor thuis

Meubels van 2kick maken uw woning af! De meubels worden ontworpen en gemaakt in onze eigen fabriek. Hierdoor zijn wij heel flexibel en is er veel mogelijk.

Op deze site treft uw voorbeelden aan van onze producten. Zitmeubels, kasten en tafels kunnen in iedere lengte, breedte en hoogtemaat voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding worden vervaardigd. Zo kan het praktisch zijn om een kast tot plafondhoogte te realiseren. Er zijn altijd spullen die niet zo vaak worden gebruikt maar wel opgeborgen moeten worden.

Voor meer informatie over prijzen van onze meubels kunt u bellen, direct een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier gebruiken. Wij zullen dan z.s.m. een vrijblijvende prijsopgave toesturen. Indien gewenst nemen wij telefonisch contact op of komen bij u thuis langs. Op deze wijze kunnen we alle mogelijkheden doornemen.

2kick, staat voor Kleur, Innovatie, Comfort en Kwaliteit. Hieronder volgt een toelichting op onze belangrijke uitgangspunten.

Wij geven kleur aan uw interieur! 2kick biedt een ruime keuze aan interieurstoffen, leder en kunstleder voor de banken, fauteuils, hockers en zitzakken. Voor de kasten, tafels en overig meubilair kunt u kiezen uit vele kleuren en houttinten hpl of verschillende massieve houtsoorten. Zo kan iedereen zijn gekozen product geheel naar wens en smaak samenstellen, passend bij het bestaande interieur! Tip: Het is ook mogelijk om uw meubelstuk te voorzien van een leuke afbeelding naar keuze.

Innovatie, dat is waar 2kick voor staat. Afhankelijk van uw wensen en de beschikbare ruimte ontwerpen en produceren wij fraaie (multi)functionele meubels. Met vernieuwing zijn wij altijd bezig. Onze dagelijkse ervaringen en veranderingen binnen de maatschappij zorgen ervoor dat wij nieuwe producten willen en blijven ontwikkelen.

Comfort hebben wij hoog in het vaandel. Banken en fauteuils moeten comfortabel zijn voor de gebruiker. De zitdiepte, zithoogte, lengte van de bank en de hoogte van de arm en rug kunnen geheel naar wens worden aangepast. Ook de hardheid van het schuim voor het zit- en ruggedeelte kan zelf worden uitgekozen. Comfort betekent ook gebruiksgemak. Wij maken uw ideale maatwerkkast en besteden veel aandacht aan de praktische indeling!

Door onze persoonlijke ervaring in diverse branches weten wij wat kwalitatieve producten zijn. Het meubilair moet mooi zijn, maar dient ook mooi te blijven. Hiervoor gebruiken we hoogwaardige producten. Kwaliteit zit ook in onze dienstverlening. Wij houden ons aan afspraken en hebben een goede aftersales. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek en bezoek bij uw thuis geven wij u een vakkundig advies en creëren indien gewenst een fraai 3D-ontwerp van de inrichting van uw ruimte.